Eilinen treenipäivä ei menny ihan suunnitelmien mukaan.. en uskaltautunut puntarille! Tai "unohdin" nousta siihen! Luultavasti pääkoppani oli sylkenyt puntarille menon johonkin, mistä en sitä muista, jotta en joudu masentumaan :P??

 

No, mutta tänään olo on ollut todella kevyt. Vaatteet eivät kiristä, ei turvota, en tunne omantunnon tuskia herkuttelusta ja muutenkin kaikki luistaa hyvin :) Odotetaanpas sunnuntaita! Toivottavasti en retkahda hirveisiin mättöihin.

Ajattelin kuitenkin herkutella viikonloppuna, mutta ainoastaan karppireseptein ;) Suklaakookoskeksejä vai paahtovanukasta?? vai molempia :D hyviä herkuttelureseptejä saa karppaus.info -sivustolta. En ole itse testannut jälkiruokareseptejä kun pari kertaa, ja silloin sain herkut epäonnistumaan totaalisesti, en ole kummoinen kokki nimittäin :D Mutta sain muffineista niin makeita, että yhden haukun jälkeen ei tenhyt mieli mitään herkkuja, hyhhh! Kätevä resepti sinänsä ;)

 

 

Tänään on se kauan odotettu perjantai. Saa nähdä, mitä tämä ilta tuo tullessaan. Jos se on juhlimista, joudun taas turvautumaan kossivissyyn!! ...koska se ei sisällä hiilareita. Sain yksi päivä selville, että punaviini on täysin sallittu nautinto karppaajalle :) Voishan sitä pari lasillista maistaa :P Krapulapäivä on taas juttu erikseen.. kun mielen valtaa kaiken maailman herkut :P Pitäkää mulle peukkuja, etten retkahda.

Yritän saada myös tämän pelätyn painoni selville :P